Gehoor
bescherming

Onderhoudtips

1. Regelmatige reiniging

Maak er een gewoonte van om jouw op maat gemaakte oordoppen regelmatig schoon te maken. Gebruik hiervoor een mild reinigingsmiddel en lauw water. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die de materialen kunnen beschadigen.

2. Drogen na gebruik

Na het reinigen is het belangrijk om jouw oordoppen grondig te drogen voordat je ze weer gebruikt. Gebruik een zachte doek om overtollig vocht te verwijderen en laat ze vervolgens volledig drogen op een schone, droge plaats.

3. Bescherming tegen hitte en direct zonlicht

Bewaar jouw op maat gemaakte oordoppen op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Hitte kan de vorm en de eigenschappen van het materiaal veranderen, waardoor de pasvorm en prestaties worden aangetast.

4. Voorkom contact met chemische stoffen

Vermijd contact van jouw oordoppen met haarlak, parfum, cosmetica of andere chemische stoffen, aangezien deze schade kunnen veroorzaken aan de materialen waarvan de oordoppen zijn gemaakt.

5. Bewaar ze in een speciale case of etui

Gebruik de meegeleverde speciale opbergcase of etui om jouw op maat gemaakte oordoppen veilig en schoon te houden wanneer je ze niet gebruikt. Dit beschermt ze tegen stof, vuil en beschadigingen, en zorgt ervoor dat ze altijd klaar zijn voor gebruik.

6. Inspecteer regelmatig op schade

Controleer jouw oordoppen regelmatig op eventuele tekenen van slijtage, scheuren of beschadigingen. Als je problemen opmerkt, neem dan contact op met ons voor advies over reparatie of vervanging.

7. Vermijd het delen met anderen

Om hygiënische redenen is het niet aan te raden om jouw op maat gemaakte oordoppen met anderen te delen. Elk oor is uniek en het delen van oordoppen kan het risico op infecties verhogen.

Door deze tips te volgen, kan je ervoor zorgen dat jouw op maat gemaakte oordoppen schoon, comfortabel en effectief blijven, waardoor je kan blijven genieten van optimale gehoorbescherming en geluidskwaliteit.

Laat van je horen

Als je specifieke vragen hebt of als er iets is waarover je wilt praten, voel je vrij om verder te gaan en van je te laten horen!