Margot Coppin

audiologe.be

Mijn missie bij Audiologe.be is simpel: “Laat van je horen.” 

Ik wil mensen helpen door hoogwaardige, op maat gemaakte hooroplossingen te bieden. Met mijn passie voor audiologie en toewijding streef ik ernaar de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Bij Audiologe.be krijg je persoonlijke aandacht en zorg om jouw gehoor weer te laten stralen. 

Het doel is eenvoudig: mensen met gehoorverlies helpen.


Margot Coppin, oprichter Audiologe.be

Een persoonlijke service met aandacht voor jouw comfort.

Persoonlijke service met aandacht voor jouw comfort: jouw tevredenheid staat centraal bij ons! Bij Audiologe.be streven we ernaar om een unieke ervaring te bieden waarbij persoonlijke service en jouw comfort voorop staan. 

Bij ons is het creëren van een vertrouwde omgeving essentieel. We begrijpen dat het praten over gehoor intimiderend kan zijn, daarom vinden we het uiterst belangrijk dat jij je comfortabel voelt om openlijk over je gehoor te praten. Wij staan klaar om naar jouw behoeften te luisteren en je te begeleiden naar de beste hooroplossingen.

We zijn er trots op om jou te helpen en streven ernaar om jouw hoorervaring zo positief mogelijk te maken.

Video afspelen
Op 5 locaties
Onze visie

Bij Audiologe.be draait alles om jou. Onze visie is gebaseerd op het centraal stellen van de klant. We bieden persoonlijke, op maat gemaakte gehooroplossingen die voldoen aan jouw unieke behoeften.

Dankzij onze merkonafhankelijkheid hebben we toegang tot alle RIZIV-erkende merken, wat resulteert in een breed assortiment aan hooroplossingen. Geen enkel merk excelleert in alle soorten gehoorproblemen, daarom streven we naar maatwerk voor elke klant.

Onze focus ligt op jouw zorgvraag, waardoor we elke klant als een uniek individu behandelen, niet als een nummer in het systeem. We passen ons volledig aan naar de specifieke behoeften van elke klant.

We hechten ook veel waarde aan goede nazorg en onderhoud. Daarom adviseren we om minstens twee keer per jaar langs te komen voor controle.

We behouden onze expertise in de audiologie door regelmatig bijscholingen en symposia bij te wonen. Op die manier blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meetapparatuur en hooroplossingstechnologieën.

We streven ernaar om transparante en eerlijke marktprijzen te hanteren voor al onze hooroplossingen. Ons doel is om hoogwaardige producten en diensten aan te bieden tegen een prijs die eerlijk en betaalbaar is voor onze klanten. Door onze kostenstructuur efficiënt te beheren en nauw samen te werken met leveranciers, kunnen we concurrerende prijzen aanbieden zonder in te leveren op kwaliteit.